Politică de confidențialitate

Vă mulțumim pentru interesul acordat site-ului www.imago-mol.ro, site administrat de către Clusterul IMAGO-MOL.
Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.
În aceiași măsură Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importantă.

Politica de confidențialitate a site-ului web www.imago-mol.ro

Această politică de confidențialitate se aplică acestui site. Dacă nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Accesând și utilizând site-ul înseamnă că sunteți de acord cu această declaratie despre confidențialitate.

Prin utilizarea acestui site vă exprimați acordul și vă dați acceptul irevocabil ca informațiile dvs. personale dobândite prin înscrierea pe respectivul site sau în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului, în ceea ce privește site-ul, pot fi folosite pentru operarea și dezvoltarea site-ului.

Informațiile non-personale colectate automat

Clusterul IMAGO-MOL se angajează să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului.

Vă rugăm să rețineți că asociaţia noastra poate furniza statistici agregate despre clienții noștri, statistici de trafic, precum și informații legate de site către terți de încredere, dar aceste statistici nu vor include informații personale de identificare ale dumneavoastră. Nu prelucrăm datele utilizatorilor și nu realizăm automat profiluri ale acestora.

Informațiile personale. Cum îți protejăm datele

Clusterul IMAGO-MOL colectează informații personale în scopul furnizării serviciilor și / sau produselor, cercetării demografice și statistice și suportului tehnic. Mai exact colectăm informații personale în scopul de comunicare personală cu dumneavoastră, în scopul de a răspunde la întrebările dumneavoastră, și de a îndeplini cererile dumneavoastră. Astfel de informații pot include, printre alte informații, numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Dacă ne trimiteți cereri de servicii sau cerințe sau dacă trimiteți orice material către Site, s-ar putea să vă contactăm pentru a obține informații suplimentare necesare pentru prelucrarea sau îndeplinirea cerințele dumneavoastră. Informatiile personale nu vor fi dezvăluite nici unei terțe părți fără consimțământul dumneavoastră prealabil, cu excepția cazului în care se prevede altfel prin reglementări legale, atunci când este necesar pentru îndeplinirea de cereri, sau furnizarea de servicii interactive pentru clienți și îmbunătățirea produselor și serviciilor Clusterului IMAGO-MOL. În același timp, acordați Clusterului IMAGO-MOL dreptul de a furniza informațiile prezentate pentru scopuri de mai sus către parteneri ce cooperează cu asociaţia noastră.

Securitatea informațiilor personale

Clusterul IMAGO-MOL încercă să ia măsurile adecvate pentru a preveni riscurile de acces neautorizat și de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor personale.

Precizia datelor colectate

Clusterul IMAGO-MOL poate, din proprie inițiativă, sau la cerere, completa, rectifica sau șterge orice informație personală incompletă, inexactă sau depășită, care a fost reținută de Clusterul IMAGO-MOL în legătură cu modul de funcționare a site-ului.

Modificarea Politicii de Confidențialitate

Clusterul IMAGO-MOL își rezervă dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate fără notificare prealabilă.

 

Clusterul IMAGO-MOL este o asociaţie care funcționează în conformitate cu legile din România.
Adresa: Str. Universitatii nr. 16, Corp A1, Parter, 700115 Iasi, Romania
Universitatea de Medicina si Farmacie “Grigore T. Popa” Iasi
Telefon: +40 751 240102, E-mail: cluster.imago.mol@gmail.com, Web: www.imago-mol.ro