Clusterul IMAGO-MOL este partener al evenimentului 4BiOMed – eveniment de networking și ideație axat pe bioantreprenoriat, care va avea loc în 30 septembrie la Londra în format fizic, cu posibilitate de participare și online.

4BiOMed este dedicat cercetătorilor, medicilor, specialiștilor din sectorul tech și a celor cu expertiză în business development interesați de antreprenoriatul la intersecția bioștiințelor, medicinei și tehnologiei.

4BiOMed are ca principale scopuri facilitarea conexiunilor și a accesului la resurse și expertize internaționale, precum și crearea unor oportunități de progres și excelență a cercetării științifice în cadrul academic și antreprenorial.

Evenimentul va cuprinde prezentări din partea antreprenorilor provenind din fiecare din cele 4 sfere profesionale, sesiuni de speed networking și brainstorming (ideație).

Organizatorul evenimentului este Asociația Biomentor Hub, ceilalți parteneri fiind FreshBlood HealthTech, BIOdyssey – Health Innovation Hub, iar sponsorul principal este AQUA Carpatica.

Pentru a vă înscrie accesați: https://lnkd.in/eb5yC8TC.