Cea de-a doua sesiune de mentorat individualizat intre regiunea pilot Murcia (Spania) si regiunea oglinda Nord-Est s-a derulat in data de 21 aprilie 2022.

Reprezentantii ADR Nord-Est au prezentat progresul activitatilor si un calendar planificat de actiuni pentru perioada 2022 – 2023 in vederea implementarii “in oglinda” a modelului de co-creare a solutiilor inovative in furnizarea serviciilor medicale, impreuna cu Clusterul IMAGO-MOL, in calitate de stakeholder regional in domeniul proiectelor dedicate sanatatii si Spitalul ”Providenta” din Iasi.

Implementarea proiectului CHERRIES continua cu organizarea conferintei CONNECTING RESPONSIBLE INNOVATION ECOSYSTEMS – CHERRIES Conference 2022 | Discover. Exchange. Connect, ce se va desfasura la Bruxelles, in perioada 24-25 mai 2022.

In cadrul acestui eveniment, va exista o sesiune paralela speciala dedicata celor 4 regiuni oglinda selectate de catre consortiul proiectului, mai precis Burgos (Spania), Centro (Portugalia), Irlanda de Vest si Regiunea Nord-Est.