In data de 6 august 2020 s-a derulat on-line sedinta Adunarii Generale a Clusterului IMAGO-MOL, in cadrul caruia au fost supuse dezbaterii:

  • aprobarea participarii la competitia Proiecte pentru clustere de inovare 2019 din cadrul Programul Operational Competitivitate, Actiunea: 1.1.1 Mari infrastructuri de CD si a contributiei financiare la bugetul proiectului Centrul Regional de Excelenta pentru Diagnostic Personalizat si Inteligenta Artificiala in Medicina si Imagistica (MEDIMAG-IA), dezvoltat de catre echipa Clusterului IMAGO-MOL impreuna cu membrii care si-au exprimat dorinta de implicare in sustinerea si dezvoltarea sa: Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi, Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi, Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Spiridon” Iasi, Strongbytes SRL, XVision, Scan Expert SRL si Pixel Data SRL.
  • aprobarea aderarii la Clusterul IMAGO-MOL a Primariei Municipiului Iasi, companiilor Gamagim SRL si Thinslices Development SRL
  • prezentarea Conferintei stiintifice virtuale “Inteligenta artificiala: aplicatii si implicatii in beneficiul medicinii personalizate”, ce urmeaza a se derula pe 19 august 2020.