Simpozionul National IMAGO-MOL – Imagistica biomedicala in Regiunea de Nord-Est: Trecut, Prezent si Viitor, 26 septembrie 2013

Simpozionul National IMAGO-MOL – Imagistica biomedicala in Regiunea de Nord-Est: Trecut, Prezent si Viitor a fost organizat in cadrul proiectului ,,Imagistica medicala avansata interdisciplinara si integrata prin crearea unei retele de Clustere Regionale si Strategii de Dezvoltare la nivel european” (AMI-4EUROPE), finantat de Comisia Europeana prin Programul Cadru 7 – Regiuni ale Cunoasterii – Proiect FP7, la care U.M.F. ”Gr.T.Popa” Iasi este partener.

Simpozionul a avut loc in data de 26 septembrie, incepand cu ora 9,00, la Hotel Unirea, Sala Cuza, conform programului atasat, si s-a finalizat cu editarea unei brosuri de prezentare a Imagisticii din regiunea de Nord-Est.

Evenimentul a fost organizat de catre Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” Iasi, in parteneriat cu membrii Clusterului IMAGO-MOL : Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta „Sf. Spiridon” Iasi, SC Romsoft SRL, Institutul Regional de Oncologie Iasi, Consiliul Judetean Iasi, S.C. Tehnopolis SRL si Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” din Iasi.

La eveniment au participa personalitati ale vietii medicale, reprezentanti ai autoritatilor locale si nationale din domeniul sanitar si din alte domenii interesate de colaborare, precum si reprezentanti ai mass-media.