Clusterul IMAGO-MOL, impreuna cu membri sai, Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iasi, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta ”Sf Spiridon” din Iasi, Universitatea Tehnica ”Gh. Asachi” din Iasi, Universitatea ”Al.I Cuza” din Iasi, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Iasi, companiile Xvision si Strongbytes, Asociatia Create Change va invita sa participati la conferinta virtuala ”Inteligenta artificiala: aplicatii si implicatii in beneficiul medicinii personalizate”.

Conferinta se desfasoara in cadrul proiectului „Cresterea excelentei Clusterului IMAGO-MOL prin dezvoltarea documentelor de planificare strategica CDI” (CEX – IMAG), finantat de catre UEFISCDI – Program 2 – Cresterea competitivitatii economiei romanesti prin CDI – Subprogram 2.1 – Organizare si dezvoltare cluster – Cluster Inovativ.

In cadrul conferintei vor fi realizate prezentari si se vor purta discutii pe marginea celor mai noi preocupari in domeniul utilizarii inteligentei artificiale cu aplicabilitate medicala in proiectele membrilor nostri, precum si cu privire la beneficiile de cercetare-dezvoltare, dar si de dezvoltare antreprenoriala pe care le aduce acest nou domeniu.

Conferinta se va derula in data de 19 august 2020, interval 11-13, in mediul online.

Participarea la eveniment este gratuita, dar este necesara completarea formularului de inregistrare https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeomaksTY-TuOOdZ2BPWsRg0ndtqd1Ai1jFX1s220SSK2HyTQ/viewform?usp=sf_link , pentru a putea transmite detaliile de conectare.