Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi si Fundatia EuroEd au organizat pe 15 iulie 2021 un eveniment de multiplicare si diseminare a rezultatelor proiectelor europene din mediul academic. Intalnirea s-a desfasurat in Aula Magna „Carmen Sylva” a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi.

In cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele proiectelor MatheE– Imbunatatirea abilitatilor matematice in invatamantul superior, implementat de Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi si HOPE – How Oncogegentics Predicts&Educates, coordonat de Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi, ambele finantate prin Programul Erasmus+.

Clusterul IMAGO-MOL a fost, de asemenea, invitat si a prezentat proiectul REVERT– taRgeted thErapy for adVanced colorEctal canceR paTients, finantat prin Programul Horizon 2020 si implementat de cluster si membrii sai: Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi (Facultatea de Automatica si Calculatoare), RomSoft, Spitalul Judetean de Urgenta “Sf.Spiridon” din Iasi, Euroclinic Iasi (Victoria Hospital).