Clusterul IMAGO-MOL si-a promovat activitatea reprezentantilor clusterelor membre ale superclusterului TIM si a secretariatului acestuia, cu scopul de a prospecta potentialelor oportunitati de colaborare, in data de 28 aprilie.

Intalnirea a fost facilitata de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est, care a prezentat in deschidere regiunea si activitatile ADR Nord-Est.

Clusterele membre TIM care au participat la intalnirea online, respectiv SherBrooke Innopole (Canada), Action Innovation Network (SUA), iPark Shonan (Japonia), Bioga (Spania) si Slovenian Innovation Hub si-au prezentat pe scurt misiunea si activitatile curente.

Scopul TIM este de a conecta clusterele si parcurile stiintifice, prin crearea de aliante internationale, pentru imbunatatirea ecosistemelor, contribuind la imbunatatirea functionarii sistemului de sanatate si, implicit, la starea de bine a populatiei.

Puncte comune de interes identificate intre IMAGO-MOL si TIM au fost digitalizarea in sanatate si medicina personalizata.

Pe parcursul lunii mai vor avea loc intalniri de follow-up pentru a stabili detaliile colaborarilor viitoare intre TIM Multihelix si Clusterul IMAGO-MOL.