Clusterul Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est IMAGO-MOL este partener al initiativei de constituire a primului Digital Innovation Hub din Regiunea Nord-Est.

Evenimentul de lansare oficiala al acestei initiative va fi organizat in data de 12 martie 2020, in Aula Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, de catre membrii fondatori ai North-East Romania Digital Innovation Hub – Digital Innovation Zone.

Promotorul initiativei este ADR Nord-Est, cu antrenarea unor entitati consacrate la nivel regional, cu expertiza in inovarea la scara si solutii digitale. Digital Innovation Hub isi propune sa construiasca o comunitate de oameni, afaceri, institutii de invatamant, centre de cercetare si inovare care doresc sa colaboreze in domeniul transformarii digitale.

Lucian Nita, membru al Consiliului Director al Clusterului IMAGO-MOL va vorbi despre initiativele in domeniul digital health ale clusterului nostru in cadrul panelului „Innovation and digital transformation in the North-East Region – from successful examples to proposals for the future”.

La eveniment vor participa peste 100 de companii private din industria IT si celelalte sectoare prioritare, universitati, clustere, entitati de inovare și cercetare, Camere de Comert si Industrie din regiune, precum si reprezentati ai Digital Innovation Hub-urilor operationale din Romania.

Alte detalii si agenda evenimentului le gasiti pe  si pe pagina de Facebook.

Participarea este gratuita: . Intrarea in sala se face pe baza biletului electronic.

Initiatori: Codecamp, Strongbytes, Grapefruit, WebMagnat, Atelierul de Idei, Sigma AppDev si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est.

Parteneri: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea Tehnica „Gh. Asachi” Iasi,  Universitatea ˝Vasile Alecsandri˝ Bacau,  Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa”,  Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi, Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava, Clusterul Regional Inovativ de Imagistica Moleculara si Structurala Nord-Est IMAGO-MOL, Clusterul Inovativ Regional EURONEST IT&C, Clusterul inovativ specializat in biotehnologie bioROne, Camera de Comert si Industrie Bacau, Camera de Comert si Industrie Iași, Camera de Comert si Industrie Suceava, Orange Romania, CONTINENTAL, KPMG si altii