Clusterul IMAGO-MOL a  fost co-organizator al manifestării dedicate Zilei Mondiale a AVC, care a avut loc în data de 28 octombrie 2022, în Aula Magna „GEORGE EMIL PALADE” a Universității de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași, alături de Universitatea de Medicină și Farmacie “Grigore T. Popa” din Iași,  Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. N. Oblu“ Iași și Spitalul Clinic Județean de Urgenţe “Sf. Spiridon“ Iași.

Manifestarea a facilitat un schimb de experiență între rezidentii și medicii cu diverse specialitati medicale din municipiul Iasi, implicați în diagnosticul și managementul pacientului cu AVC acut, cu scopul de a continua actiunile de formare a unei filiere neurovasculare în unitățile medicale din Iași și participarea la stabilirea unui program de acțiuni de informare din Iași și Regiunea Nord-Est a României.

Masa rotundă a continuat evenimentele dedicate prevenirii AVC , inițiate în octombrie 2019 , constând într-un workshop și un simpozion, urmate de hackaton-ul „ Hack4Life, Be a stroke hero”  din februarie 2020.

Manifestarea a fost acreditată cu credite EMC.