În septembrie 2022, am lansat site-ul web dedicat proiectului nostru, o ancoră și un canal important care contribuie la atingerea obiectivelor noastre de a permite și de a promova conexiunile între clusterele partenere interesate de medicina de precizie la nivelul UE. Vă invităm să îl vizitați aici și să vă abonați la Newsletter-ul proiectului, pentru a fi la curent cu oportunitățile pe care acest proiect le prezintă pentru membrii IMAGO-MOL!

De asemenea, suntem în etapa de pregătire a celui de-al doilea workshop din cadrul proiectului, un workshop dedicat analizei strategice a potențialului de inovare în domeniul crossectorial IT – medicină, care va avea loc în data de 19 octombrie 2022, la Iași, în contextul Forumului pentru Sustenabilitate. Mai multe detalii despre acest eveniment puteți găsi aici.

Nu în ultimul rând, a început perioada de implementare a schemei ClusterXchange, o schemă promovată de UE, prin European Cluster Collaboration Platform (ECCP), care are drept scop încurajarea schimburilor de experiență între membrii clusterelor interesate de domeniul medical.

Pentru a susține aceste schimburi, se acordă și un suport financiar celor interesați să efectueze vizite de studiu în Europa. Pentru mai multe informații, accesați https://medicnest.eu/clusterxchange/ .