Clusterul Bio Hellenic, partener în cadrul proiectului MEDIC-NEST, coordonat de Clusterul Imago-Mol, a organizat în perioada 15-17 iunie 2023 cel de-al treilea eveniment de tip ClusterXchange din cadrul proiectului, cu ocazia celei de-a treia ediții a Hellenic Bio Forum.

Clusterul Imago-Mol a fost prezent la acest eveniment, împreună cu o delegație formată din reprezentanți ai zece organizații membre (Romsoft, Medimagis, Pixel Data, Rayscape, Centrul pentru Inovație în Medicină InoMed, Guardian Angel, ICamin.ro, Laboratoarele Praxis, Kinetoexpress, Synaptera).

Tema principală a evenimentului a fost susținerea inovației disruptive pentru a maximiza impactul economic și social în sectorul bio-industrial. De asemenea, în cea de-a treia zi, echipa proiectului MEDIC-NEST a prezentat programul ClusterXchange și următoarele evenimente care vor fi organizate sub umbrela acestuia.

De asemenea, a fost discutată viziunea meta-clusterului în domeniul medicinei de precizie și a fost subliniat faptul că proiectul MEDIC-NEST presupune în primul rând colaborare și creare de noi conexiuni la nivel european pentru a facilita oportunități reale pentru mediul privat care activează în acest sector.

Mai multe detalii despre acest eveniment pot fi găsite pe conturile de social media ale proiectului MEDIC-NEST.