Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est a organizat o sesiune de informare dedicata oportunitatilor de colaborare internationala in domeniul inovarii pe 14 septembrie 2021.

Au fost prezentate principalele retele europene de profil cu care ADR Nord-Est colaboreaza (Platformele europene S3, Comunitatile de cunoastere si inovare EIT, Vanguard Initiative, reteaua ERRIN) si modul in care cei interesati pot beneficia de aceste resurse.

Clusterul IMAGO-MOL a prezentat proiectul REVERT – taRgeted thErapy for adVanced colorEctal canceR paTients, finantat prin Programul Horizon 2020, ca testimonial al modului in care au fost fructificate informatia si contactele transmise de ADR Nord-Est, in calitate de  membru al retelei ERRIN.

Platforma inter-regionala de cercetare și dezvoltare de noi radiotrasori în domeniul medicinei personalizate” (TRACE-MED), coordonata de Clusterul IMAGO-MOL si facilitata de ADR Nord-Est, este, de asemenea, propusa ca demo case in portofoliul Smart Health al Initiativei Vanguard, la care ADR Nord-Est a aderat.