PRO.M.I.S., partener in cadrul consortiului care implementeaza proiectul REVERT a organizat pe 26 aprilie 2021 webinarul “European Actions to fight Cancer: a new EU approach to prevention, treatment and care”.

Webinarul a avut drept scop informarea cu privire la strategiile europene de lupta impotriva cancerului, ce a devenit o prioritate pe agenda europeana a politicilor de sanatate. A fost astfel prezentat Planul European de Lupta impotriva Cancerului, rolul Organizatiei Europene de Cancer (European Cancer Organisation) si a unei retele regionale de oncologie din Italia.

Fiorella Guadagni, Irccs San Raffaele Pisana, coordonator al proiectului REVERT a sustinut prezentarea “The use of Artificial Intelligence in the European Project Revert – taRgeted thErapy for adVanced colorEctal canceR paTients” in care a prezentat ambitiile proiectului.

Clusterul IMAGO-MOL este partener in consortiu si implementeaza activitatile prin membrii sai: Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, RomSoft SRL, Centrul de oncologie Euroclinic SRL (Victoria Hospital), Spitalul Clinic de Urgenta ”Sf. Spiridon” din Iasi.