Clusterul Imago-Mol organizează primul eveniment de tip ClusterXchange din cadrul proiectului MEDIC-NEST, la Iași, în perioada 7-9 februarie 2023!

Acest eveniment  va reprezenta o oportunitate de implementare a schemei ClusterXchange și de îmbunătățire a colaborării dintre clustere și membrii acestora în domeniul medicinei de precizie.

Agenda preliminară a evenimentului constă în sesiuni plenare, sesiuni de pitching, ateliere de generare de idei de proiecte, speed networking & mentoring pentru start-up-uri, întâlniri C2C, B2B, R2B și tururi ghidate. Varietatea activităților propuse va antrena participanții într-o călătorie în lumea utilizării inteligenței artificiale în domeniul medical și va lansa o provocare pentru toți în același timp.

Probabil una dintre cele mai atractive părți ale programului este intenția de a organiza o sesiune europeană de pitching a companiilor și startup-urilor HealthTech și MedTech pentru clustere și manageri de spitale, specialiști medicali, potențiali investitori sau clienți. Sesiunea de pitching va fi completată de speed networking, sesiuni de mentorat și întâlniri C2C, B2B, R2B, B2C, pentru a crea un context adecvat pentru viitoarea colaborare între participanți.

Până în prezent, au confirmat participarea la eveniment parteneri din Grecia, Belgia, Spania și Italia.

Agenda completă a evenimentului va fi lansată în curând.