Ultimul seminar de generare de proiecte inovative în teritoriu din cadrul proiectului MEDIMAG-IA, organizat cu sprijinul Agenției pentru Dezvoltare Regională Nord-Est și Consiliul Județean Vaslui, s-a desfășurat la Vaslui, pe 19 septembrie.

Seminarul a fost susținut de Daniel Coșniță, Inno Consult și Asociația Clusterelor din Romania și a inclus prezentări de surse de finanțare disponibile pentru domeniul sănătătii, precum și pașii necesari pentru a transforma o idee într-un proiect, pe modelul “project canvas”.

La eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Vaslui, SJU Vaslui, DSP Vaslui, Spitalului Municipal Bârlad.

Evenimentul face parte din proiectul MEDIMAG-IA (Centrul Regional de Excelență pentru Diagnostic Personalizat și Inteligență Artificială în Medicină și Imagistică), proiect cofinanțat din Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, Axa 1 – Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare în sprijinul competitivităţii economice și dezvoltării afacerilor, Acțiunea: Cod apel: POC/975/1/1 – Mari infrastructuri de CD – apel 3 – 2021, cod SMIS2014+ 152740, al cărui beneficiar este Clusterul Imago-Mol.