Clusterul IMAGO-MOL a organizat cel de-al treilea seminar de generare de proiecte in data de 26 septembrie 2019, eveniment ce face parte din calendarul de evenimente al proiectului „Cresterea excelentei Clusterului IMAGO-MOL prin dezvoltarea documentelor de planificare strategica CDI” (CEX – IMAG).

Evenimentul, facilitat de catre domnul Daniel Cosnita, a debutat cu o prezentare a importantei dezvoltarii clusterelor, rolului membrilor si avantajelor specifice, a lantului de valoare, exemple de buna practica.

Partea a doua a seminarului a cuprins o trecere in revista a principalelor surse de finantare disponibile, dupa care participantii au dezvoltat fise de proiect in vederea pregatirii de propuneri in cadrul unor apeluri in derulare sau viitoare (POC Clustere de Invoare, Orizont 2020 si EEA Grants) si au prezentat colegilor rezultatele muncii in echipa.

Fisele de proiect dezvoltate pe parcursul celor 3 seminarii de generare proiecte fac parte din Planul de Implementare al Agendei Strategice in domeniul sanatatii a Clusterului IMAGO-MOL.