In contextul demersurilor de dezvoltare a relatiilor de colaborare intre Clusterul IMAGO-MOL si Clusterul Health Medellin City, Columbia, in data de 18 septembrie 2020 a fost semnat protocolul de parteneriat intre Clusterul IMAGO-MOL si Camera de Comert Medellin, ca reprezentant al Health Medellin City Cluster.

Parteneriatul urmareste dezvoltarea de proiecte colaborative in domeniul sanatatii, promovarea de schimburi institutionale, organizarea de evenimente comune, precum simpozioane, conferinte, evenimente de brokerage.

Cluster Medellín Health City urmareste sa promoveze procesele de integrare si relatii de afaceri, avand ca referinta un model centrat pe pacient, care permite sa raspunda provocarilor si oportunitatilor industriei medicale, cu accent pe serviciile de excelenta clinica, transformarea digitala a industriei de sanatate si dezvoltarea de produse bazate pe tehnologie si valoare adaugata a cunostintelor si inovarii.

“Consideram ca acest acord este inca un pas in punerea in aplicare a obiectivelor legate de internationalizarea Clusterului IMAGO-MOL”, a declarat presedintele Clusterului IMAGO-MOL, dr. Vasile Fotea.