3 februarie 2021 este termenul limita pentru a aplica in cadrul proiectului DIGI-B-CUBE pentru obtinerea de vouchere de catre IMM-uri active in sanatate, biotehnologii, IT sau sectoare conexe.

Tipurile de vouchere pentru care se poate aplica sunt:

  • Voucher pentru dezvoltare prototip, de pana la 20.000 euro per IMM, maxim 60.000 euro per proiect. Se acorda sprijin pentru dezvoltarea prototipului sau a unui „proof of concept”, studiu de fezabilitate, care sa vizeze digitalizarea in domeniul diagnosticului medical si al lanturilor sale valorice;
  • Voucher de inovare pentru solutii personalizate, de pana la 50.000 euro per IMM, maxim 150.000 euro per proiect. Se acorda sprijin pentru dezvoltarea in comun a unui produs sau serviciu nou pe baza unui concept demonstrat, existent si care sa vizeze digitalizarea in domeniul diagnosticului medical si al lanturilor sale valorice.

In cadrul competitiei organizate in 2020, printre castigatori s-a aflat si consortiul format din SenticLab, Duk Tech si Luxro SRL, primii doi membri ai Clusterului IMAGO-MOL cu proiectul Artificial Intelligence Assisted Diagnosis for Peripheral Arterial Disease.

„Incurajam aplicarea pe acest program, experienta noastra a fost una pozitiva, am colaborat foarte bine cu reprezentantii Oslo Cancer Cluster care a constituit punctul de contact si derularea proiectului s-a realizat fara probleme. Intentionam sa aplicam in aceeași formula de parteneriat si pe voucherele de inovare in februarie 2021.”, a declarat Mihaela Breaban, director stiintific SenticLab.

Mai multe detalii, obtineti aici: https://digibcube.eu/open-calls/.