Leon Research, alături de Clusterul SIVI, organizează cel de-al patrulea eveniment de tip ClusterXchange din cadrul proiectului MEDIC-NEST, cu ocazia ediției din acest an a forumului BIOSPAIN.

BIOSPAIN este cel mai important eveniment biotech organizat în Europa și unul dintre cele mai mari din lume prin numărul de întâlniri bilaterale și companii participante. Organizatorii BioSpain sunt AseBio – Asociación Española de Empresas Biotecnológicas, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona și Clusterul  Biocat, BioRegion of Catalonia.

Date cheie:

+ 𝟖𝟎𝟎 de companii participate

+ 𝟓𝟎 de investitori

+ 𝟐.𝟎𝟎𝟎 de participanti

+ 𝟒.𝟎𝟎𝟎 de intalniri bilaterale

+ 𝟐𝟎𝟎 de expozanti

+ 𝟑𝟎 de tari reprezentate

+ 𝟒𝟎 de sesiuni in cadrul programului conferintei

Consorțiul MEDIC-NEST, format din Clusterul Imago-Mol, Leon Research & Clusterul SIVI (Spania), Clusterul Medvia (Belgia) și Hellenic BioCluster și-a propus să faciliteze colaborarea dintre clustere europene și membrii acestora în domeniul medicinei de precizie și cu ocazia BioSpain Barcelona 2023.

Astfel, membrii Clusterului Imago-Mol beneficiază de un discount de peste 50% din taxa de participare care va putea fi acoperită din voucherul Medic Nest în valoare de 415 euro. Ulterior exprimării interesului de a participa, vom furniza informațiile logistice necesare participării în baza taxei preferențiale.

Mai multe informații despre eveniment se pot afla accesând pagina MEDIC—NEST dedicată BioSpain Barcelona 2023. – https://medicnest.eu/biospain-barcelona-2023/